Avoin työpaikka: OSA-AIKAINEN TUOTTAJA/#DIGITEATTERI

Osa-aikainen tuottaja, Riihimäen Teatteri Oy/#digiteatteri

Sinulle on kertynyt useamman vuoden kokemus esittävän taiteen tuottamisesta, osaat orientoitua markkinointi- ja myyntihenkisesti ja mikä tärkeintä olet täysin suvereeni sosiaalisen median operoija. Sitten sinun kannattaa hakeutua Digiteatterin uudet mahdollisuudet –hankkeemme osa-aikaiseksi tuottajaksi ajalle 1.4.2018-31.3.2019.

Digiteatterin uudet mahdollisuudet –hanke on Suomen kulttuurirahaston rahoittama ja sen toteuttajan on Riihimäen Teatteri Oy. Hankkeessa työskentelee osa-aikaisen tuottajan ohella yksi täysiaikainen ja yksi osa-aikainen digitaitelija. Hankkeen työntekijät työskentelevät keskenään tiiviissä yhteistyössä. Tuottajan on kyettävä myös taiteelliseen ajatteluun. Toiminnan keskiössä on luoda suomalaiselle teatterille uusi teatterituottamisen paradigma ja kehittää edelleen Riihimäen Teatterin digitaalisen näyttämön toimintaa. Lisäksi hankkeessa on tarkoitus kokeilla taiteen tuottamista joukkoistamisen avulla. Taiteellista sisältöä tuotetaan koko vuoden ajan Kaaosperhonen –teokseen, joka rakentuu tietovuotaja Chelsea Manningin elämäntarinan ympärille. Tarkemman hankesuunnitelman voit lukea täältä: https://drive.google.com/file/d/1AtsRSUDuu__1FV0I9SacCHZvLuKkLkTF/view?usp=sharing.

Sinulla on siis palavaa intoa kehittää suomalaista ammattiteatterikenttää, tiedät mitä tuottaminen parhaimmillaan ja pahimmillaan tarkoittaa, sekä osaat ajatella rohkeasti. Meillä on jo vuoden kokemus digitaalisen näyttämön kehittämisestä. Tiedämme mitä ja missä sosiaalisen median kanavissa kannattaa tehdä. Nyt haluamme miettiä miten se tehdään kaikista parhaiten! Voit tutustua aiemman hankkeemme tuloksiin osoitteessa www.digiteatteri.fi.

Työ ei sovi henkilölle, joka facettaa silloin tällöin ja twiittaa kerran puolessa vuodessa. Työssä tulee ymmärtää miten ja miksi sosiaalista mediaa voi käyttää. Lisäksi on osattava toimia tuottajana itsenäisesti. Nyt ei ole aikaa harjoittelulle, sillä kaikki aika pitää käyttää rohkeiden kokeilujen tekemiseen!

Työaikaa on 20 tuntia viikossa (57 % TeaTES 29 § Toimistotyö III vaihtoehto) ja kuukausipalkka on 1700 euroa.

Työhakemukset tulee lähettää sähköisesti osoitteeseen rekry@riihimaenteatteri.fi. Liitä vapaamuotoisen hakemuksen lisäksi ansioluettelosi ja mieluusti myös portfoliosi. Hakemus on lähetettävä 11.3.2018 mennessä.

Haastattelut pidetään viikolla 12. Haastattelukutsut esitetään 14.3.2018 puhelimitse.

Lisätietoja antaa Riihimäen Teatterin toimitusjohtaja Matti Arnkil, p. 050 467 0276, matti.arnkil@riihimaenteatteri.fi