Lippuinfo

Hinnat / KEVÄT 2020

 

Näytelmä/konsertti Peruslippu Eläkeläiset Opiskelija, lapsi, työtön, varusmies, veteraani Ryhmät (yli 20 henk.)
Menopaussi-musikaali 39 € 36 € 30 € 36 €
Kahden kauppa 33,50 € 31 € 25 € 31 €
Luolamies 33,50 € 31 € 25 € 31 €
Luolanainen 33,50 € 31 € 25 € 31 €
Miehenkäyttöopas 33,50 € 31 € 25 € 31€
Piru naiseksi 33,50 € 31 € 25 € 31 €
Saikkua, kiitos! 33,50 € 31 € 25 € 31 €
Rakasta minut vahvaksi 33,50 € 31 € 25 € 31 €
Mielipuolen päiväkirja 27 € 24 € 20 € 24 €
Kaikki hienot jutut 27 € 24 € 20 € 24 €
Keisarin uudet vaatteet 14,50 €
Seniorisoppa 15 €
Stand Up -esitykset 30 €

Lippuhintoihin sisältyy 10 % arvonlisävero.


Lippuinfo ja katsomokartta
Kampanja -ja alennusliput myynnissä ainoastaan Riihimäen Teatterissa ellei toisin mainita. Hintoihin sisältyy 10 % arvonlisävero. Hintamuutokset mahdollisia. Lipunhintoihin sisältyy kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero. R-kioskilta, Lippupisteen myyntipaikoista tai verkkokaupasta lunastettavien lippujen hintaan lisätään toimitusmaksu. Palvelumaksu sisältyy lipun hintaan. Toimitusmaksuista voitte lukea lisää täältä.

Riihimäen Teatterin katsomokartta.


Kulttuurisetelit ja -kortit
Maksuvälineenä käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit, Smartum, Sporttipassi, Ticket Mind&Body, Virike- ja TYKY-setelit. Kulttuurisetelit käyvät maksuvälineenä ainoastaan Riihimäen Teatterin lippukassalla ja valikoidusti Lippupisteen toimipaikoissa (ei R-kioskit).


Induktio- ja pyörätuolipaikat
Salissamme on induktiosilmukka, jonka toimivuusalue käsittää reunapaikkoja lukuunottamatta rivit 3-4 ja 6-7.
Katsomossamme on yhteensä 211 paikkaa, joista viiteen voi sijoittaa pyörätuolin.
Parhaan palvelun taataksemme pyydämme, että induktio- ja pyörätuolipaikat varataan suoraan teatterimme lipunmyynnistä.

Riihimäen Teatterin katsomokartta.


Pyydämme katsojia saapumaan ajoissa esityksiin. Myöhästyneet katsojat päästetään katsomoon väliajalla edellyttäen, että esityksessä on väliaika.


Force majeure -esteen vuoksi teatteri saattaa olla pakotettu perumaan näytännön. Näissä tapauksissa teatteri vaihtaa liput toiseen sopivaan näytökseen tai lahjakorttiin tai palauttaa rahat lippua vastaan. Muita mahdollisesti aiheutuvia kuluja teatteri ei korvaa. Lippujen vaihdot ja palautukset tulee tehdä kuukauden kuluessa perutusta esityksestä.


Riihimäen Teatterin lippukassa (poikkeuksellisesti suljettu 13.4. asti)
Riihimäen Teatterin lippukassa sijaitsee teatterin aulassa, jonne on kulku teatterin pääsisäänkäynnistä. Puhelin 044 3570 300, sähköposti info@riihimaenteatteri.fi.

TI KLO 14.00-17.00
PE KLO 14.00-19.00
sekä aina 1 h ennen esitystä.

Huom! Lippukassamme on poikkeuksellisesti suljettu koronavirustilanteen vuoksi ainakin 13.4. saakka. Tavoitat meidät tällä hetkellä parhaiten sähköpostilla info@riihimaenteatteri.fi

Tulemme olemaan yhteyksissä kaikkiin lippunsa jo ostaneisiin ja varanneisiin lippujen siirto- ja hyvitysmahdollisuuksista peruttujen esitysten osalta. Mikäli et ole lippujen oston tai varauksen yhteydessä antanut yhteystietojasi, olethan meihin yhteyksissä: info@riihimaenteaetteri.fi

Lipunmyyntimme on poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen ruuhkautunut, emmekä välttämättä pysty vastaamaan puheluihin. Odotathan ystävällisesti yhteydenottoamme. 

Tilausnäytöksissä ei ole lipunmyyntiä.

PUHELINPALVELUAJAT
Lippuvarauksia voi tehdä puhelimitse arkisin kello 10-18
p. 044 357 0300

Huom! Lipunmyyntimme on poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen ruuhkautunut, emmekä välttämättä pysty vastaamaan puheluihin. Parhaiten tavoitat meidät tällä hetkellä sähköpostilla info@riihimaenteatteri.fi. 

Lippujen lunastus

  • Yksittäisliput tulee lunastaa viimeistään kymmenen (10) päivää ennen esitystä. Lunastamattomat liput palautuvat automaattisesti uudelleenmyyntiin.
  • Muulloin lippujen lunastus sopimuksen mukaan.
  • Ryhmävaraukset tulee vahvistaa viimeistään neljä (4) viikkoa ennen esitystä. Vahvistettuja lippuja ei lunasteta takaisin.
  • Force Majoure- tapauksissa (esiintyjän sairastuminen, tulipalo, lakko tms.) teatteri vaihtaa liput seuraaviin esityksiin tai lahjakorttiin tai maksaa lipun hinnan takaisin, mutta ei korvaa muuta asiakkaalle aiheutuvaa vahinkoa.

Lippupiste
Riihimäen Teatterin lippuja voi varata Lippupisteestä p. 0600 900 900 (2 euroa/min + pvm) ma-la kello 9-21 ja su 10-18 tai ostaa suoraan verkkokaupasta: www.lippu.fi
Liput voi lunastaa Lippupisteen toimipaikoista kautta maan sekä kaikista R-kioskeista sekä verkkokaupasta. Varausta tehdessäsi saat varausnumeron, joilla voit lunastaa lippusi. Lippupiste lisää toimitusmaksun lippujen hintaan, lisätietoa toimitusmaksuista täältä.


Itselle tai lahjaksi

Riihimän Teatterin lahjakortit saa avoimelle summalle. Teatterin lahjakortilla voi maksaa liput kokonaan tai osittain. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja se käy kaikkiin Riihimäen Teatterin kautta myynnissä oleviin esityksiin. Lahjakortti ei käy maksutapana R-kioskeilla.

TERVETULOA TEATTERIIN!