Lippuinfo

Hinnat / SYKSY 2017
Näytelmä Peruslippu Eläkeläiset Opiskelijat, lapset, työttömät, varusmiehet Ryhmät* (yli 20 henk.)
Janne Katajan Riihimäki 30 € 28 € 15 € 27 €
Pesärikko 28 € 26 € 15 € 25 €
Arvoituksellisia muunnelmia 30 € 28 € 15 € 27 €
Illallinen yhdelle…kahdelle…kolmelle 55 €*** – € – € – €

Illallinen yhdelle…kahdelle…kolmelle -liput sisältävät esityksen ja ruokailun (sis. alv 5,96€.) Muihin lippuhintoihin sisältyy 10 % arvonlisävero.

RUOKAPAKETIT – SYKSY 2017

Janne Katajan Riihimäki 45€ (sis. esityksen, ruokailun ja väliaikatarjoilut) sis. alv. 4,73€
Pesärikko 49€ (sis. esityksen, ruokailun ja väliaikatarjoilut) sis. alv. 5,22€
Lisätietoja esityksistä ja ruokapaketeista löydät klikkaamalla esityksen nimeä yllä.

Hinnat / vierailut syksy 2017
Näytelmä Peruslippu Eläkeläiset Opiskelijat, lapset, työttömät, varusmiehet Ryhmät* (yli 20 henk.)
Punainen viiva 28 € 26 € 15 € 26 €
Keisarin uudet vaatteet 12 € 12 € 10 € 10 €**
Lava-ammuntaa V 30 € 28 € 25 € 28 €
Pete Poskiparta – Mielenmagiaa 30 € 28 € 25 € 28 €

Hintoihin sisältyy 10 % arvonlisävero.

*Yli 30 hengen ryhmätilauksesta ryhmänvetäjälle ilmainen lippu. Ryhmävaraukset tulee vahvistaa neljä viikkoa ennen esitystä. Vahvistuksen jälkeen lähetämme liput ja laskun postitse. Otathan huomioon, että vahvistetut varaukset tulee lunastaa täysimääräisesti eikä teatteri lunasta jo maksettuja pääsylippuja takaisin.

**Yli 10 hengen esikoulu- ja koululaisryhmät.

***VIP-lippu Illallinen yhdelle…kahdelle…kolmelle -ravintolateatteriesityksiin 40€. Lippuja myynnissä vain 2/esitys. Sisältää esityksen ja kolmen ruokalajin illallisen. Lisäksi VIP-lippujen haltijat pääsevät osallistumaan esitykseen. VIP-liput vain teatterin lipunmyynnistä. (Sis. alv 4,59€)


Lippuinfo ja katsomokartta
Kampanja -ja alennusliput myynnissä ainoastaan Riihimäen Teatterissa ellei toisin mainita. Hintoihin sisältyy 10 % arvonlisävero. Hintamuutokset mahdollisia. Lipunhintoihin sisältyy kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero. R-kioskilta, Lippupisteen myyntipaikoista tai verkkokaupasta lunastettavien lippujen hintaan lisätään toimitusmaksu. Palvelumaksu sisältyy lipun hintaan. Toimitusmaksuista voitte lukea lisää täältä.

Vaatesäilytys sisältyy lipun hintaan.

Riihimäen Teatterin katsomokartta.


Kulttuurisetelit ja -kortit
Maksuvälineenä käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit, Smartum kulttuurisetelit, Sporttipassi, Ticket Mind&Body, Virike- ja TYKY-setelit. Kulttuurisetelit käyvät maksuvälineenä ainoastaan Riihimäen Teatterin lippukassalla ja valikoidusti Lippupisteen toimipaikoissa (ei R-kioskit).


Induktio- ja pyörätuolipaikat
Salissamme on induktiosilmukka, jonka toimivuusalue käsittää reunapaikkoja lukuunottamatta rivit 3-4 ja 6-7.
Katsomossamme on yhteensä 211 paikkaa, joista viiteen voi sijoittaa pyörätuolin.
Parhaan palvelun taataksemme pyydämme, että induktio- ja pyörätuolipaikat varataan suoraan teatterimme lipunmyynnistä.

Riihimäen Teatterin katsomokartta.


Pyydämme katsojia saapumaan ajoissa esityksiin. Myöhästyneet katsojat päästetään katsomoon väliajalla edellyttäen, että esityksessä on väliaika.


Force majeure -esteen vuoksi teatteri saattaa olla pakotettu perumaan näytännön. Näissä tapauksissa teatteri vaihtaa liput toiseen sopivaan näytökseen tai lahjakorttiin tai palauttaa rahat lippua vastaan. Muita mahdollisesti aiheutuvia kuluja teatteri ei korvaa. Lippujen vaihdot ja palautukset tulee tehdä kuukauden kuluessa perutusta esityksestä.


Riihimäen Teatterin lipunmyynti ja lippuvaraukset
Riihimäen Teatterin lippukassa sijaitsee teatterin aulassa, jonne on kulku teatterin pääsisäänkäynnistä. Lipunmyynti on avoinna ti-ke kello 12-15 sekä to-pe kello 15-18.
Puhelin 044 3570 300, sähköposti info@riihimaenteatteri.fi.

Riihimäen Teatterin lippukassa on auki myös tunti ennen esitystä. Huom! Tilausnäytöksissä ei ole lipunmyyntiä.

Lippujen lunastus

  • Yksittäisliput tulee lunastaa viimeistään kolme (3) päivää ennen esitystä. Lunastamattomat liput palautuvat automaattisesti uudelleenmyyntiin.
  • Muulloin lippujen lunastus sopimuksen mukaan.
  • Ryhmävaraukset tulee vahvistaa viimeistään neljä (4) viikkoa ennen esitystä. Vahvistettuja lippuja ei lunasteta takaisin.
  • Force Majoure- tapauksissa (esiintyjän sairastuminen, tulipalo, lakko tms.) teatteri vaihtaa liput seuraaviin esityksiin tai lahjakorttiin tai maksaa lipun hinnan takaisin, mutta ei korvaa muuta asiakkaalle aiheutuvaa vahinkoa.

Lippupiste
Riihimäen Teatterin lippuja voi varata Lippupisteestä p. 0600 900 900 (1,98 euroa/min + pvm) joka päivä kello 7-22 tai ostaa suoraan verkkokaupasta: www.lippu.fi
Liput voi lunastaa Lippupisteen toimipaikoista kautta maan sekä kaikista R-kioskeista sekä verkkokaupasta. Varausta tehdessäsi saat varausnumeron, joilla voit lunastaa lippusi. Lippupiste lisää toimitusmaksun lippujen hintaan, lisätietoa toimitusmaksuista täältä.


Itselle tai lahjaksi

Riihimän Teatterin lahjakortit saa avoimelle summalle. Teatterin lahjakortilla voi maksaa liput kokonaan tai osittain. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja se käy kaikkiin Riihimäen Teatterin kautta myynnissä oleviin esityksiin. Lahjakortti ei käy maksutapana R-kioskeilla.

Riihimäen Teatteri

Hämeenaukio 1, 11100 Riihimäki

Lippukassa avoinna:
ti–ke klo 12–15
to-pe klo 15-18
sekä 1h ennen esitystä

info@riihimaenteatteri.fi

puh. 044 3570 300


Tykkää meistä facebookissa

Flickr-galleria