Drag-festarit 22.-23.5.2020


Toukokuussa Riihimäellä dragahtaa!

22.-23.5. luvassa Drag-taivaan tähtiloistoa ja useita esityksiä Riihimäen Teatterilla, Teatterihotellilla ja kaupungin keskustassa! Koossa on häikäisevä kattaus ohjelmaa kahdelle festaripäivälle. Drag-festarien lisäksi kaupungissa muutakin ohjelmaa, josta tiedotamme muun muassa tällä sivulla sekä Facebookissa. Kaupungissa vietetään Riihimäki Pridea 18.5.-23.5.2020.

Kannattaa huomioida, että festareille myydään lippuja yksittäin sekä lippupaketteina. Jos harkitset osallistumista useampaan kuin kahteen esitykseen, lippupaketti tulee edullisemmaksi, mikäli ostat liput kerralla. Lisätietoja lippupaketeista ja hinnoista alempana.

DRAG-ESITYKSET

Pe 22.5. klo 18.00 Drag-leidit lavalla
(Pola Ivanka, Sheila, NikoLa & Jayden Mars)

Tässä konsertissa neljä suomalaista drag-viihteen ammattilaista laulavat Lean, Marionin, Katrin ja Paulan eli Leidit Lavalle! Konserttia säestää pianisti osittain orkesteritaustojen kanssa. Mukana nopeita ja hauskoja käänteitä, hittibiisejä ja kaikille tuttuja hahmoja vuosien varrelta. Tämä drag show nousee uuteen uljaaseen lentoonsa, sillä nämä drag queenit laulavat laulunsa itse!

Esityspaikka: Riihimäen Teatteri, Hämeenaukio 1
Esityksen kesto: 2 h (sis. väliajan)


Pe 22.5. klo 21.00 Linnea von Kattendam – Kaupungin paras kabaree (K-18)
Linnea von Kattendam on tuonut suomalaiseen drag show´hun uusia sävyjä, kuten herkkää tulkintaa, ajatonta tyylikkyyttä ja itseironista komiikkaa. Kaupungin Paras Kabaree -show kertoo Linnean tarinaa suomidragin punkkarista suurten lavojen rakastetuksi diivaksi ja pyytää katsojat mukaan matkalle tunteiden vuoristorataan. Show pitää sisällään merkittäviä numeroita uran varrelta, lukuisia hahmoja, stand uppia ja uuden karheita ensiesityksiä!

Esityspaikka: Teatterihotellin ravintola, Hämeenaukio 1
Esityksen kesto: 1,5h (sis. väliajan)


Pe 22.5. klo 23.00 Pola Ivanka – Drag Jukebox (K-18)
Tänä iltana Pola on elävä jukeboxi ja drag-laulaja pulpauttaa automaatistaan tilatun laulun toisensa jälkeen. Livenä tietenkin! Täytteet saa valita yleisö itse. Drag-laulaja esittää lähes 100 laulun repertuaaristaan yleisön haluamia lauluja eri tulokulmissa – imitaatioina, eri asennoissa, yleisön kanssa laulaen, ihan sellaisenaan. Toivelaululistat jaetaan yleisölle ennen esityksen alkua. Yleisö jättää laulutoiveensa etukäteen shamppanjacooleriin, josta Pola nostaa arpomalla esitettävät laulut ohjelman edetessä. Näin diiva itsekään ei tiedä, mitä tuleman pitää ja yleisö saa jännittää tuleeko se oma toive missä kohtaa lavalle ja millaisena! Show´ta säestää pianovirtuoosi Mikko Mattila.

Esityspaikka: Vihreä talo, Pohjoinen Asemakatu 10
Esityksen kesto: 1h (ei väliaikaa) + jatkot


La 23.5. klo 18.00 Jukka K. & Marko Vainio – Sex, Drag & Pop ’n Roll
Jukka K. ja Marko Vainio ovat esiintyneet yhdessä jo vuodesta 2007. Näiden dragviihteen rämäpäiden huumorista ei mustaa huumoria ja vaarallisia tilanteita puutu! Tätä ainutlaatuista iltaa ei kannata jättää väliin nimittäin lavalla nähdään Danny Erikansa kanssa ja samalla sinulle selviää miten ihmeessä Katri-Helena ja Tanhupallo tuntevat toisensa.

Esityspaikka: Riihimäen Teatteri, Hämeenaukio 1
Esityksen kesto: 1 h 40 min (sis. väliajan)


La 23.5. klo 21.00 Dragilicious-päätösbileet – mm. Xenia, Miss B (K-18)
Drag-festarit saavat päätöksensä Riihimäen keskustassa, Graniittiteatterissa! Lavalla nähdään Xenia, Miss B sekä yllätysvieraita!

Uuden sukupolven näyttävä Drag Queen, Xenia on voittanut Drag Show Artist 2017-kilpailun, keikkailut ympäriinsä aina Rovaniemen Arctic Pridesta Gran Canarialle saakka, esiintynyt amerikkalaisen Rupaul´s Drag Race-dragartisti Thorgy Thorr:in lämppärinä ja vilahtanut TV:ssä ja radiossa. Räväkkä katseenkääntäjä maksimoi showssaan naisellisuuden, silmiä hivelevän pukuloiston sekä energisen tanssin eikä jätä ketään kylmäksi!

Miss B on pop-, rb- ja souldiivojen kultainen kuningatar, jonka häpeilemätön komiikka ja sarkasmi kohtaavat katsojansa. Miss B on vuoden 2017 Helsinki Drag Battlen voittaja, joka on niittänyt mainetta niin pohjoisen Savon kuin eteläisen Helsingin suunnalla. Savolaisdiivaksi tituleerattu mehiläiskuningatar omaa tarkan ja yksilöllisen tyylin, jolla hän valloittaa hämäläistenkin sydämet!

Esityspaikka: Graniittiteatteri, Kauppakuja 6 (Ravintola Graniitti)
Esityksen kesto: n. 2 h (sis. väliajan)


Osa esityksistä on K-18. Näissä esityksissä anniskeluoikeudet myös esitystilassa.


LIPPUHINNAT & LIPPUPAKETIT

Drag esityksiin myydään lippuja yksittäin ja lippupaketteina. Jos suunnittelet osallistuvasi useampaan kuin kahteen esitykseen, kannattaa liput hankkia lippupakettina. Lippupaketteja voi tilata vain Riihimäen Teatterista. Lippupaketteihin ei voi yhdistää erikseen Lippupisteestä ostettuja lippuja. Yksittäin lippuja voi ostaa myös Lippupisteen verkkokaupasta sekä Lippupisteen toimipaikoista.

Pe 22.5. klo 18.00 Drag-leidit lavalla
Peruslippu 35€
Pakettihinta 3-4 esitystä 30€
Pakettihinta 5 esitystä 26€

Pe 22.5. klo 21.00 Linnea von Kattendam – Kaupungin paras kabaree (K-18)
Peruslippu 27€
Pakettihinta 3-4 esitystä 24€
Pakettihinta 5 esitystä 22€

Pe 22.5. klo 23.00 Pola Ivanka – Drag Jukebox (K-18)
Peruslippu 25€
Pakettihinta 3-4 esitystä 22€
Pakettihinta 5 esitystä 20€

La 23.5. klo 18.00 Jukka K. & Marko Vainio – Sex, Drag & Pop ’n Roll
Peruslippu 35€
Pakettihinta 3-4 esitystä 30€
Pakettihinta 5 esitystä 26€

La 23.5. klo 21.00 Dragilicious-päätösbileet – mm. Xenia, Miss B (K-18)
Peruslippu 29€
Pakettihinta 3-4 esitystä 25€
Pakettihinta 5 esitystä 23€

MAJOITUS

Riihimäen Teatterin kanssa samassa rakennuksessa sijaitseva Riihimäen Teatterihotelli tarjoaa vaivattoman majoituksen ja edullisen hinnan drag-festareille osallistuville ja kauempaa saapuville.

1hh 80€
2hh 100€

Hinnat koodilla ”drag-festarit”.
Huonevaraukset: info@teatterihotelli.fi / p. 010 07721 (0,49 €/min+pvm/mpm)

MUUTA OHJELMAA

Riihimäen Pride-viikko (18.5.-23.5.) sekä Pride kulkue
Riihimäen Nuorisoteatterin Seitsemän siskosta la 23.5. klo 14.00
Lisää tulossa…


Esitykset:

Esitykset: