Halun viemää


Ensi-ilta: 20.10.2018

Naurulihakset kuntoon yhdellä teatterikäynnillä!

LISÄESITYS MYYNNISSÄ NYT!
Halun viemää 20.10. kello 18.00 esitys ehdittiin jo myydä loppuun, mutta kaikeksi onneksi saimme lisäesityksen samalle päivälle eli la 20.10. kello 14.00 löytyy nyt lippuja!

Naisia yhdistää yksi sama asia, iästä riippumatta – aina pitäisi saada jotain. Siksi Minna Kivelän Halun viemää onkin osuva kuvaus naiseudesta kaiken ikäisille. Esitys antaa myös miehille mahdollisuuden nauraa niille arkipäiväisille asioille, joita yhteiselossa eri ikäisten naisihmisten kanssa kohtaa. Minna Kivelä tekee esityksessä seitsemän eri roolia, joissa samaistuttavia piirteitä löytyy kaikille, vauvasta mummoon, vaipasta vaippaan.

Jokaiseen ikävaiheeseen liittyy usko siitä, että juuri nyt ymmärrän kaiken paremmin kuin muut. Uimahallin jonossa luulisi eläkeläisen pääsevän kassajonossa eturintamaan, on sitä sen verran yhteiskuntaa rakennettu. Kesälomalla äiti on langettanut koko perheelle somepaaston. Hän haluaa satsata perheeseen ja parisuhteeseen. Jokaisen loman jälkeen on kuitenkin ero vireillä. Opiskelijanuori haluaa kannattaa ekologista elämäntapaa, mutta tietyistä asioista luopuminen hankaloittaa vakaumusta. Vauva on keksinyt, miten hermoraunion partaalla olevaa äitiä tulee käsitellä, jotta omat tahtotilat toteutuvat. Kakka tulee juuri oikeissa tilanteissa. Eläkeiän kynnyksellä voi vielä kevyesti vaihtaa ammattia. Ei sitä liian helposti vanhaksi ruveta, sillä tällä menolla ollaan mukana vielä tappiin saakka.

KATSOJAKOMMENTTEJA:

”En ole moneen vuoteen nauranut näin paljon.”
”Piti ottaa väliajalla astmapiippua kun meinas hengitys vaikeutua jatkuvasta nauramisesta.”
”Halun viemää oli todella mainio! Minä (50), sisko (40) ja äiti (70) ulvoimme kaikki! Loistava teksti, ja Minna Kivelä todella super. Ja nautittavaa nähdä että minimalistisilla lavasteilla ja puvuilla loihdittiin vaikka mitä sfäärejä.”
”Aivan huikea esitys Minna Kivelältä tuo Halun Viemää! Wau!!!!! Suosittelen todella käymään tämä(kin) esitys katsomassa! Naurulihakset niinku aktivoitu x ziljoona.”

Näyttämöllä: Minna Kivelä
Ohjaus: Kiti Kokkonen
Käsikirjoitus: Eeva-Kaarina Kolsi
Tuotanto: Suomen Komediateatteri


Ensi-ilta: 20.10.2018
Liput: Nettilippu 25€, muut liput 30/28/15€
Kesto: 1 h 45 min (sis. väliajan)

Esitykset:

Ensi-ilta:20.10.2018
Liput:Nettilippu 25€, muut liput 30/28/15€
Kesto:1 h 45 min (sis. väliajan)
Esitykset:

Riihimäen Teatteri

Hämeenaukio 1, 11100 Riihimäki

Lippukassa avoinna:
ti–ke klo 12–15
to-pe klo 15-18
sekä 1h ennen esitystä

info@riihimaenteatteri.fi

puh. 044 3570 300


Tykkää meistä facebookissa

Flickr-galleria