Illallinen yhdelle… kahdelle… kolmelle


Ensi-ilta: 01.11.2017

Pikkujouluajan herkullisin kattaus!

Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle...

Ruokateatteri on kulinaristista teatteria kaikille aisteille. Se on elämyksellinen esitysformaatti, jossa yhdistyvät ruoka, teatteri, tanssi ja huumori – kaikki hyvän elämän edellytykset. Ruokateatteria on esitetty menestyksekkäästi Kuopiossa vuodesta 2008 lähtien. Tanssiteatteri Minimin ja Riihimäen Teatterin välisen akseliteatterin ansiosta syksyllä 2017 Riihimäellä nähdään 15 ruokateatteriesitystä.

Kolme ruokaa, kolme esitystä
Illallinen yhdelle…kahdelle…kolmelle (tai tuttavallisesti: Illalliset) koostuu kolmesta pienoisnäytelmästä, joissa yhdistetään sirkusta, tanssia ja teatteria. Illan aikana katsojille tarjoillaan esityksen lomassa kolmen ruokalajin yllätysmenu. Tarjottavat annokset liittyvät esityksen teemoihin. Esityksessä pöytäseurueilla on myös aikaa vapaaseen seurusteluun ja illanviettoon.

Illallinen yhdelle
Miten hovimestari James selviytyy Neiti Sophien syntymäpäivätarjoilusta, kun kaikki kutsuvieraat ovat jo edesmenneitä?

Antti Lahti nostaa Jamesin roolissa onnittelumaljat haamujen puolesta, ja taipuu monelle mutkalle tässä pienessä klassikkokomediassa, joka perustuu englantilaisen kirjailijan Lauri Wylien käsikirjoitukseen. Samaan tekstiin pohjautuu myös saksalainen lyhytelokuva Der 90. Geburtstag oder Dinner for One, joka on tullut monille tutuksi television uudenvuodenaaton klassikkona.

Fyysisen komedian, nykysirkuksen ja teatterin keinoin toteutetun esityksen ohjaa sirkustaiteilija Sanna Silvennoinen.

Kattaus kahdelle
Kattaus kahdelle on teatraalinen swing-raportti eräistä elinikäisiin porttikieltoihin johtaneista tapahtumista ansioituneessa ravitsemusliikkessä. Omat versionsa aterian vaiheista pääsevät kertomaan kaksi herkkusuuta, joiden screwball-henkisessä kohtaamisessa ei säästellä sanoja eikä peliliikkeitä. Nämä kaksi kilpailuasetelmiinsa poteroitunutta kulinaristia todistavat meille jälleen kerran, että makuasioista todellakin kannattaa kiistellä…

Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa komedienne-käsikirjoittaja Johanna Keinänen.

Kokkaus kolmelle
Kokkaus kolmelle on Lahja-rouvan viimeinen ateria aikuisille lapsilleen.  Suupalojen lomassa Lahja puhuu suunsa puhtaaksi ja paljastaa gastronomiset salaisuutensa. Lapsiaan kun Lahja ei ole ruokkinut niinkään rakkaudella vaan kasvattanut sangen merkillisillä resepteillä.
Ohjaus ja käsikirjoitus: Taru Kivinen
Illallisissa esiintyvät: Antti Lahti ja Liisa Ruuskanen Tanssiteatteri Minimistä

VIP-LIPUT

Jokaiseen esitykseen on myynnissä kaksi erityistä lippua.  VIP-lippujen haltijat pääsevät esityksen loppupuolella osaksi esitystä. Varaa omasi nyt, sillä VIP-lippuja on vain 2/näytös!
VIP-liput ja tiedustelut ainoastaan teatterin lipunmyynnistä.

INFO
Liput 55 € (sis. esityksen ja kolmen ruokalajin yllätysmenun) sis. alv 6,70€
VIP-lippu 40€  (sis. esityksen, kolmen ruokalajin yllätysmenun ja osallistumisen esitykseen) sis. alv 5,20€

Kaikki ruoka on laktoositonta ja gluteenitonta. Ilmoitathan muut mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot osoitteeseen info@riihimaenteatteri.fi viimeistään viikkoa ennen esitystä.

Esitys järjestetään Scandic Riihimäen kabinetissa, 2 krs.

Esitykset:

Ensi-ilta: 01.11.2017
Liput: 55€ / VIP 40€
Esitykset:

Riihimäen Teatteri

Hämeenaukio 1, 11100 Riihimäki

Lippukassa avoinna:
ti–ke klo 12–15
to-pe klo 15-18
sekä 1h ennen esitystä

info@riihimaenteatteri.fi

puh. 044 3570 300


Tykkää meistä facebookissa

Flickr-galleria