Jarkko Tamminen – Kuuleeko Riihimäki?


Huom! Esitys on siirtynyt koronavirustilanteen vuoksi, alkuperäinen päivä to 14.5. Uusi esitysaika on: ke 28.10. klo 19.00.

Ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esityspäivänä ja myös paikat katsomossa pysyvät samana. Mikäli uusi esityspäivä ei sovi, voit hakea palautusta 1.4.-29.5. välisenä aikana Riihimäen Teatterilta. Liput voi myös vaihtaa Riihimäen Teatterin lahjakorttiin. Lippu.fi tai R-kioskin kautta ostetuista lipuista toimitus- tai palvelumaksuja ei voida hyvittää.

Jarkko TammisenKuuleeko Riihimäki?” -imitaatioshow rantautuu keskiviikkona 28.10.2020 Riihimäen Teatteriin!

Esitys koostuu sekä puhe- että lauluimitaatioista. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Sauli Niinistöstä Kimi Räikköseen ja Lauri Tähkästä Paula Koivuniemeen.

Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja myös paikalliset “kuuluisuudet” saavat osansa, kun hahmot ottavat esille paikkakunnalla puhuttavia asioita.

Showssa Jarkko on lavalla kovin ”alastomana”, sillä esityksessä käytetään vain pientä rekvisiittaa: lakkeja, peruukkeja ja takkeja, ja lauluosuudet esitetään taustanauhojen kera. Esityksen sisältö on pääosin parhaita paloja Jarkon viime syksyn 2019 Jarkko Tamminen Showsta sekä sitä edeltävistä Stars Show-esityksistä. Ilta koostuu kahdesta hieman reilun puolen tunnin setistä, joiden välissä on väliaika.


Liput: 35€
Kesto: n. 2 h (sis. väliajan)

Esitykset:

Liput:35€
Kesto:n. 2 h (sis. väliajan)
Esitykset: