One Next To Me


Ensi-ilta: 17.05.2019

Tanssiteatteri Minimin kansainvälinen yhteistuotanto vierailee Riihimäellä!

One Next To Me on Tanssiteatterin Minimin ensimmäinen kansainvälinen tanssiyhteistuotanto. Konseptin ja koreografian on luonut kansainvälistä nousujohteista uraa Berliinissä tekevä, entinen kuopiolaistanssija, Milla Koistinen. Riihimäen lisäksi esitys nähdään samana keväänä Kuopiossa, Turussa, Jyväskylässä, Salzburgissa ja Berliinissä.
Esitys tarkastelee hellyyden ja väkivallan välistä suhdetta sekä fyysisen käytöksen leviämistä ihmisjoukoissa. Kuinka tarttuvaa ihmisten käytös ja fyysinen olemisen tapa voi olla, ja mitä meissä tapahtuu fyysisellä tasolla, kun olemme vuorovaikutuksessa muiden kanssa?

One next to me pureutuu myös polarisoitumiseen ja tutkii sitä fyysisyyden kautta. Esitys luottaa taiteen kykyyn muokata ajatteluamme ja synnyttää toivoa ristiriitaistenkin teemojen keskellä, tehden katsomiskokemuksesta ainutlaatuisen.

Teos on rakennettu neljän tanssijan ydinryhmälle ja viidelle vaihtuvalle ammattilaisesiintyjälle sekä ryhmälle paikallisia ei-ammattilaisia. Myös Riihimäellä esitykseen pääsee näin ollen osallistumaan katsomisen asemasta myös tanssijana.

“People are mostly layers of violence and tenderness wrapped like bulbs, and it is
difficult to say what makes them onions or hyacinths.”
– Eudora Welty

Konsepti ja koreografia: Milla Koistinen
Esiintyjät : Nathalie Baert , Fanny Didelot, Noomi Forslund, Elina Häyrynen, Terhi Kuokkanen, Àngel Duran Muntada, Elton Petri, Riikka Puumalainen ja 6-10 riihimäkeläistä, eri-ikäistä avustajaa.
Musiikki: Paul Valikoski
Lavastus ja valosuunnittelu: Ladislav Zajac


Ensi-ilta: 17.05.2019
Liput: 22 / 20 / 15 €
Kesto: n. 1h (ei väliaikaa)

Esitykset:

Ensi-ilta:17.05.2019
Liput:22 / 20 / 15 €
Kesto:n. 1h (ei väliaikaa)
Esitykset:

Riihimäen Teatteri

Hämeenaukio 1, 11100 Riihimäki

Lippukassa avoinna:
ti–ke klo 12–15
to-pe klo 15-18
sekä 1h ennen esitystä

info@riihimaenteatteri.fi

puh. 044 3570 300


Tykkää meistä facebookissa

Flickr-galleria