PIDOT!


Ensi-ilta: 30.11.2018

Keskitalven kuumin ja rasvaisin kabaree!

Ruokateatterin arktinen barbeque PIDOT! on nyrjähtänyt, kotitalouspoliittinen kabaree.

Jo yli kymmenen vuotta toiminut, tanssitaiteilija Liisa Ruuskasen perustama Ruokateatteri on esityskonsepti, joka yhdistää tanssia, teatteria ja ruokaa. Ruokateatterin bravuuri on lähes vuosittain valmistuva pikkujouluesitys, jota esitetään akseliteatteri-yhteistyön myötä jo toista vuotta peräkkäin Riihimäen Teatterissa.

Syksyllä 2018 ensi-iltansa saava PIDOT! tarjoaa eksoottisia tanssinumeroita, lievästä täydelliseen vaihtelevaa todellisuuspakoa – ja kinkkubingon. Kaheliksi yltyvissä pidoissa tanssitaan ruokasuhteiden tunnekylläisessä maastossa. Kabaree grillaa ja valelee usein vinoutunutta asennettamme syömisen perustarpeeseen.

Kohtaamme Vuoden Valittajan, tutustumme tillilihan itsetuntoon ja gastro-paranormaaleihin ilmiöihin. Esitys pyrkii tunnistamaan alakuloisuuden syntyprosessin ja korjaa parhaansa mukaan sen, mitä korjattavissa on. Se härvää riskiä kaihtamatta esiintyjän ja katsojan välisen vuorovaikutuksen rajoilla laulun, tanssin ja teatterin keinoin.

PITOJEN RUOKA

Pitojen ruoka kannetaan pöytiin isoilla vadeilla, höyryävänä ja tuoksuvana yhdessä jaettavaksi ja koettavaksi. Ruokalajit seuraavat toisiaan ja lopuksi vielä hieman makeaa ja kuumat kahvit. Illan aikana pöytäseurueilla on aikaa myös ylevään keskusteluun ja ajatusten vaihtoon. Menu julkaistaan lokakuussa 2018 ja sen suunnittelusta ja valmistuksesta vastaa Scandic Riihimäki.

Komeljanttarit ja sisällön osasyylliset: Johanna Keinänen, Mika Juusela, Noomi Forslund, Liisa Ruuskanen
Dramaturginen diktaattori: Johanna Keinänen
Koreografinen poliisi: Liisa Ruuskanen
Visuaalinen despootti: Jaana Kurttila
Työryhmän piiskuri: Taru Kivinen

Tuotanto: Tanssiteatteri Minimi ja Riihimäen Teatteri


Ensi-ilta: 30.11.2018
Liput: 62€

Esitykset:

Ensi-ilta:30.11.2018
Liput:62€
Esitykset:

Riihimäen Teatteri

Hämeenaukio 1, 11100 Riihimäki

Lippukassa avoinna:
ti–ke klo 12–15
to-pe klo 15-18
sekä 1h ennen esitystä

info@riihimaenteatteri.fi

puh. 044 3570 300


Tykkää meistä facebookissa

Flickr-galleria