Palvelut


Väliaikatarjoilut

Liput jo hankittuna? Esityksen kruunaa väliajan kahvihetki. Väliaikatarjoilusta vastaa yhteistyökumppanimme Scandic Riihimäki. Varaa herkut väliajalle numerosta 019 7721 tai sähköpostilla osoitteesta riihimaki@scandichotels.com.


Teatteripaketit

Riihimäen Teatteri ja Scandic Riihimäki tarjoavat vaivattoman vaihtoehdon erilaisille juhlille. Voit varata ryhmällesi kaupungin parasta viihdettä ja maistuvimman illallisen lipunmyynnistämme yhdellä puhelinsoitolla. Ruokailu voidaan järjestää toiveidenne mukaan joko ennen tai jälkeen esityksen.

Keväällä 2018 tarjoamme valmiiksi kootut menut Virkavalta sekä Elämä -esityksiin.

Teatteripaketit voitte hankkia Riihimäen Teatterin lipunmyynnistä.


Lahjakortit

Lahjakortteja voi ostaa teatterin lippukassalta valitsemalleen summalle. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja sen voi käyttää myös osissa. Riihimäen Teatterin lahjakortit eivät käy maksuvälineenä R-kioskeilla.


Uutiskirje

Liittymällä sähköpostilistallemme saat ajankohtaista tietoa ja tarjouksia uutiskirjeen muodossa. Uutiskirjeen voit tilata täältä.


Tilavuokraus

Riihimäen Teatterin teatterisali ja lämpiö ovat vuokrattavissa erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Ota yhteyttä tekniseen päällikköön Petri Mäkelään petri.makela@riihimaenteatteri.fi


Pukuvuokraus

Valitettavasti teatterimme ei tarjoa tällä hetkellä pukuvuokrauspalvelua. Riihimäen Teatterin pukuvuokraus on siirretty Hämeenlinnaan, Luotsin Pukuvuokraamoon.

Luotsin Pukuvuokraamo p. 044 089 8972

www.luotsinpukuvuokraamo.fi


 

Riihimäen Teatteri

Hämeenaukio 1, 11100 Riihimäki

Lippukassa avoinna:
ti–ke klo 12–15
to-pe klo 15-18
sekä 1h ennen esitystä

info@riihimaenteatteri.fi

puh. 044 3570 300


Tykkää meistä facebookissa

Flickr-galleria