Broken River -albumin levynjulkaisukiertue

Johanna Iivanainen

  • Esitys: 10.11.2021
  • Kesto: n. 1 h 45 min (sis. väliajan)
  • Liput: 33,50€ (peruslippu) / 31€ (eläkeläinen)

Esityksessä kuullaan uuden levyn kappaleita ja hienoja lainasävelmiä sekä Johannan varhaisempaa tuotantoa mm. Kadotaan uneen ja Mustarastas laulaa -levyiltä.

Esitys Liput
10.11.2021 klo 19:00 Osta lippu

Valovoimainen ja luonnonläheinen laulaja-lauluntekijä Johanna Iivanainen julkaisee uuden, englanninkielisen ”Broken River” -nimisen albumin syyskuun lopulla. Tuoreen musiikin myötä Iivanainen lähtee kiertueelle huippumuusikoista kootun yhtyeensä kanssa ympäri Suomea ja saapuu Riihimäelle marraskuussa. 

Tämä levy on syntynyt kuin itselleen tien murtava joki, ensin vähitellen ja yhtäkkiä lähes tulvien. Olen viettänyt suuren osan elämästäni mökillämme joen varrella äitini synnyinseudulla ja Broken River -levyn useat laulut ovatkin syntyneet juuri tuon joen äärellä. Siellä luonnon rauhassa mieli käsittelee kaikkea mitä on tapahtunut tai on tapahtumassa”, Johanna sanoo.

Laulu ja piano: Johanna Iivanainen
Kitarat ja pedal steel: Mikko Iivanainen
Kontrabasso: Juho Kivivuori
Rummut: Mikko Hassinen

Johanna Iivanainen (s. 1976) on oululaislähtöinen nykyään Mäntsälään kotiutunut laulajalauluntekijä. Johanna aloitti pianonsoiton 5 –vuotiaana Oulun konservatoriossa ja ylioppilaaksi päästyään hän aloitti musiikkikasvatuksen opiskelun Oulun yliopistossa. Lopulta kiinnostus jazziin ja opiskelumahdollisuus Oulunkylän Pop & Jazz Konservatoriossa sai Johannan muuttamaan Helsingin seudulle vuonna 1996. Suurelle yleisölle Johanna on tullut tutuksi SuomiLOVE -tv ohjelman housebandin solistina v. 2014-2019. Iivanaisen poikkeuksellisen kattava diskografia sisältää yli 50 levytystä.

”Muutama laulu on tehty yhdessä mieheni Mikko Iivanaisen kanssa. Musiikissa on aistittavissa vaikutteet amerikan juurimusiikista, elokuvista ja sarjoista joista mainittakoon lempisarjani Pieni talo preerialla. Levysoittimella soi usein singer-songwriter suosikkini Shawn Colvin, Jackson Browne ja Joni Mitchell. Tätä taustaa vasten peilaten englanninkielistä tekstiä tuntuu syntyvän joskus helpommin kuin suomenkielistä ja niin kävi tämän levyn kanssa.  Itse soitan myös pianoa levyllä ja kiertueella” – Johanna Iivanainen