Martti Joenpolven novelliin pohjautuva esitys. Lavalla Seela Sella!

Kauan kukkineet omenapuut

  • Esitys: ke 12.10.2022 (19.5. peruttu)
  • Kesto: n. 45 min
  • Liput: 33,50€ / 31€ / 25€

Klaaraa ei hidasta toisen jalan puuttuminen. Kun kuolema vie väkeä ympäriltä, Klaaralla on kiire elää.

Esitys Liput
Ke 12.10.2022 klo 19:00 Osta lippu

Kulttuurikone on tuottanut Martti Joenpolven novelliin pohjautuvan esityksen Kauan kukkineet omenapuut. Esitys on lyhyt mutta pippurinen! Se kertoo omaa tietänsä kulkevasta Klaarasta vanhustentalossa. Klaaraa ei hidasta toisen jalan puuttuminen. Kun kuolema vie väkeä ympäriltä, Klaaralla on kiire elää. Esityksen musiikin on säveltänyt muusikko Anne-Mari Kivimäki, joka on tullut tunnetuksi mm. Suistamon Sähkö -yhtyeestä ja neuvostovalmisteisen Notka-haitarin uudenlaisesta käsittelystä.

Ohjaus: Kari Paukkunen

Rooleissa: Seela Sella ja Anne-Mari Kivimäki

Huom! Esitys siirtyy syksylle 2022. Riihimäen Teatteri on yhteyksissä lippuja esitykseen ostaneisiin ja varanneisiin joko sähköpostitse tai tekstiviestillä mahdollisimman pian. Annamme ohjeet lippujen siirto- ja hyvitysvaihtoehdoista. Mikäli et saa yhteydenottoa 9.5. mennessä, olethan yhteyksissä: info@riihimaenteatteri.fi.

”Seela Sellan Klaara ei ole herttainen höppänävanhus vaan täysivaltainen, kirpeän älykäs yksilö, joka muistaa kirkkaasti hehkeimmän nuoruutensa, katkerasti luovutetut kotiseutunsa ja sen, minkälaisen vastaanoton sotaa paenneet karjalaisevakot Hämeessä saivat.”

”… Kari Paukkusen ohjaus hyödyntää esityksessä kulttuurin eri lajeja: virtuoosimaista näyttelijäntyötä, mutta myös uutta luovaa musiikkia, kaunokirjallisuutta, tanssia ja kuvataiteita.”

Nina Lehtinen / Aamulehti 12.1.2022