Töyssy & Konttinen:

Let's Vits Again

  • Esityskausi: 5.10. - 28.11.2024
  • Kesto: n. 1 h 45 min (sis. väliajan)
  • Liput: 37€ (peruslippu) / 33€ (eläkeläinen, ryhmä) / 29 € (opiskelija, työtön)

Mikko ”Tökä” Töyssy ja Mikael ”Micke” Konttinen ovat lyöneet musiikilliset ja humoristiset hynttyynsä yhteen. Let´s Vits Again on musiikin ja komedian täyttämä esitys jossa kuullaan hauskojen juttujen lisäksi upeita tulkintoja hienoista kappaleista kuten O sole mio, Cha cha cha, My way, Hopeinen kuu sekä Nessun Dorma.

Osta liput -linkit vievät Lippu.fi -verkkokauppaan.

Esitys Huom! Liput
La 5.10.2024 klo 20:00 K-18* Osta lippu
La 2.11.2024 klo 14:00 Osta lippu
To 28.11.2024 klo 18:00 K-18* Osta lippu

Poikien repertuaarin kuuluukin niin kansainväliset viihdeklassikot kuin kovimmat kotimaiset hitit. Eikä spontaaneilta yllätyksiltäkään voida välttyä, sillä nämä pojat rakastavat elää estradilla hetkessä. Pojat antavat esitykselleen naurutakuun: he varmasti tulevat repeilemään lavalla omille vitseilleen. Let´s Vits Again -esityksen käsikirjoitus on Tökän, Micken ja Janne Sarjan käsialaa. Janne on käsikirjoittanut monia suosikki tv-ohjelmia kuten Pitääkö olla huolissaan. Tervetuloa katsomaan kun Tökä ja Micke laittavat kroppaa likoon ja esiintymisvaatteensa likoamaan esityksen jälkeen, koska tunnelma on taatusti hauska mutta hikinen!

*K-18 -merkityissä esityksissä anniskeluoikeus ulottuu teatterisalin puolelle eli Teatterihotellin baarista ostetut juomat voi nauttia myös katsomossa. Esitykset ovat tästä syystä ikärajattuja.