Koomikkopariskunta Riku Suokas ja Johanna Tohni ovat valmiita uusintaotteluun!

Mars vs. Venus 2? - Uusintaottelu

  • Esityskausi: 10.2. & 20.4.2024
  • Kesto: n. 1 h 50 min (sis. väliajan)
  • Liput: 35€ perus / 32€ eläkeläinen, ryhmä / 29€ opiskelija, työtön

Supersuosittu Mars vs. Venus? on saanut jatkoa! Yli neljä vuotta ja 30 000 katsojaa myöhemmin koomikkopariskunta Riku Suokas ja Johanna Tohni ovat valmiita uusintaotteluun.

Osta liput -linkit vievät Lippu.fi -verkkokauppaan.

Esitys Huom! Liput
La 20.4.2024 klo 19:00 K-18* Osta lippu

Esitys sopii kuitenkin myös ensi kertaa kehään astuville. Kasvaneet lapset ja uudet perheenjäsenet on vedetty mukaan tähän uusperheen arkea ja keski-ikäistyvien koomikoiden parisuhdekiemuroita käsittelevään hulvattomaan stand up -esitykseen. Myös tällä kierroksella kisaillaan tietysti siitä, kummalla on vaikeampaa.

Näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja Riku Suokas on stand up -komiikan pioneereja Suomessa. Teatterin lisäksi hän on työskennellyt menestyksekkäästi elokuva- ja TV-tuotannoissa, mm. Koskinen-sarjassa. Johanna Tohni on entuudestaan tuttu esityksistä Mars vs. Venus? sekä Pop Fiction. Hän on esittänyt stand upia ympäri Suomen sekä esiintynyt Nelosen Stand Up! – ohjelmassa.

*K-18 -merkityissä esityksissä anniskeluoikeus ulottuu teatterisalin puolelle eli Teatterihotellin baarista ostetut juomat voi nauttia myös katsomossa. Esitykset ovat tästä syystä ikärajattuja.