"Kyllä tässä saa mies niin monena olla”

(melkein) Kaikki minusta

  • Esityskausi: 15.9. - 7.12.2023
  • Kesto: n. 1 h 15 min (ei väliaikaa)
  • Liput: 35€ (perus) / 32€ (eläkeläinen, ryhmä) / 29€ (opiskelija, työtön, varusmies) Huom! Lippu.fin kautta ostetuissa lipuissa 1.9. alkaen 0,10-1,10€ korotus hinnoissa.

(melkein) Kaikki minusta on komedian virtuoosina tunnetulle Lari Halmeelle kirjoitettu monologinäytelmä, joka kertoo parisuhteesta ja näyttelijän ammatista. 

Esitys Huom! Liput
To 7.12.2023 klo 19:00 K-18* Osta lippu

Tervetuloa mukaan yölliselle seikkailulle, joka kuljettaa katsojat koomisiin tilanteisiin ja yllättäviin mielenmaisemiin näyttelijän pään ulko- ja sisäpuolelle. Näytelmässä käsitellään kepeästi vakavia aiheita, kuten ammatillisia haaveita ja pettymyksiä, elämän rajallisuutta ja kohtaamisen vaikeutta parisuhteessa. 

Monologiesityksen on käsikirjoittanut ja ohjannut Marika Vapaavuori. Näytelmän kerroksellinen aikakäsitys kiertyy yhteen vuorokauteen, jonka aikana Halme vie katsojat niin teatteriin kuin baarikierroksellekin ja lopulta mielensä ja muistinsa syövereihin.

*K-18 -merkityissä esityksissä anniskelualue kattaa myös teatterisalin. Teatterihotellin baarista ostetut juomat voi tällöin nauttia myös salin puolella.