Onnellisinta on olla onnellinen

  • Esitys: to 6.4. klo 19.00 (PERUTTU)
  • Kesto: n. 1 h 30 min (sis. väliajan)
  • Liput: 35€ (peruslippu) / 32€ (eläkeläinen) / 29€ (opiskelija, työtön, varusmies)

Minä ajattelen, etten minä omista mitään – äiti maa omistaa minut.
–Elis Sinistö

Esitys Liput
To 6.4.2023 klo 19:00 Peruttu

Onnellisinta on olla onnellinen piirtää kuvan ITE-taiteilijasta Elis Sinistöstä (1912–2004), omintakeista, ihmisrakkauteen perustuvaa ajatteluaan harjoittavasta erakosta. Oulussa syntynyt Sinistö oli astrologi, rakentaja, työmies, balettitanssija, erakko, mietiskelijä, joogi, kansainvälinen tähti, majatalon isäntä, ufobongari, nudisti ja pasifisti, joka villieläimen notkeudella eleli itse rakentamassaan paratiisissa Villa Mehussa 92-vuotiaaksi. 

 

Teatteri Avoimien Ovien ja Lahden kaupunginteatteri yhteistuotantona syntynyt esitys haluaa juhlistaa tällä näytelmällä rakastetun näyttelijä Taisto Reimaluodon 60-vuotissyntymäpäivää. Teos ristiinvalottaa Reimaluodon omaa elämäntarinaa taiteilija Sinistön elämään ja sommittelee näyttämölle kahden suuren elämänrakastajan kosmisen balettisoolon.

 

Huom! Esitys on peruttu!

 

Samoin kuin kaikille kulkureille ja väsyneille matkustavaisille retriittiä elämäntyönään rakentanut Sinistö, Reimaluoto on esityksillään rakentanut levähdyspaikkaa katsojien huoahtaa valossa kuin elävä ihminen.