Lämmin musiikkikomedia

Rakastan sua ja Abbaa

  • Esityskausi: 18.10. - 19.10.2024
  • Kesto: n. 2h (sis. väliajan)
  • Liput: 37€ (peruslippu) / 33€ (eläkeläinen, ryhmä) / 29 € (opiskelija, työtön)

Lämmin musiikkikomedia Rakastan sua ja Abbaa kertoo Tuiren ja Kaukon tarinan ensitapaamisesta tähän päivään.

Osta liput -linkit vievät Lippu.fi -verkkokauppaan.

Esitys Liput
Pe 18.10.2024 klo 19:00 Osta lippu
La 19.10.2024 klo 14:00 Osta lippu

Aviopari Tuire ja Kauko ovat kaksin kiertäneet Suomea yli 30 vuotta omalla musiikkiesityksellään. Keikkamatkoilla on rakastettu, riidelty, synnytetty ja sairastettu, mutta ennen kaikkea esiinnytty. Nyt Tuire on huomannut Kaukossa jotain muuttuneen. Kauko haluaa itsepintaisesti lähteä käymään Jyväskylässäkin ja siellähän oli ennen Tuirea ollut se heila. Entä muisteleeko Kauko vielä iltaa Leningradissa 1984? Mitä Tuiren ja lipevän matkanjohtajan Sjöströmin välillä silloin tapahtui? Miksi Tuire kieltäytyy puhumasta illasta? Puhumattomat asiat tuovat kitkaa pariskunnan välille ja Tuire päättää selvittää mistä on kyse. 

Viimeisten 40 vuoden hittikappaleet siivittävät muistoja tanssilavoilta ja kauppakeskusten avajaisista, kun Tuire ja Kauko ajelevat pakettivolkkarillaan halki Suomen hankien ja kesäisten niemen notkojen. Mitä tapahtuikaan silloin, kun J. Karjalaisen Doris oli kesäkuun ykkönen? Ja saiko Sjöström haluamansa Moskovan valojen syttyessä? Entä mikä on Tuiren ja Kaukon ”se meidän laulu”? Soiko se vielä? 

Esityksessä kuullaan mm. kappaleet Doris, Sata salamaa, Kung Fu taistelee. Tuiren ja Kaukon rooleissa nähdään Minna Kivelä ja Ilkka Merivaara.