Juhlavuosikilpailu 75-vuotisjuhlavuoden kunniaksi!

Runo- ja riimikilpailu

 • Kilpailu käynnissä: 10.9.-10.10.2021
 • Kesto: 1 kk

Runokilpailun päätuomareina toimivat ja voittajavalinnat tekevät artistit Samae Koskinen ja Jarkko Martikainen.

Esitys Liput

Riihimäen Teatteri runo- ja riimikilpailu on avoin kaikille, joilla runosuoni virtaa. Runon aihe on avoin, mutta toivomme että se liittyy tai viittaa tavalla tai toisella Riihimäen Teatteriin tai teatteriin yleisesti. Runon muoto on vapaa.

Kilpailussa on oma sarja alle 15-vuotiaille ja yli 15-vuotiaille. Molemmista sarjoista palkitaan kolme parasta. Voittajarunot julkaistaan teatterin nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä teatterin lehti-ilmoitusten yhteydessä syksyllä 2021.

Molemmissa sarjoissa pääpalkintona on luksusvierailu teatterissa. Palkinto sisältää voittajan valitseman teatteriesityksen lisäksi alkumaljat, väliaikatarjoilut, illallisen ja teatterikierroksen kahdelle (arvo noin 250 euroa). 2. ja 3. palkinto pitävät sisällään liput kahdelle teatteriin sekä alkumaljat ja väliaikatarjoilut (arvo noin 100 euroa). Alle 15-vuotiaiden sarjassa voittajien ikä huomioidaan palkinnon sisällössä.

Kilpailuaika 10.9.-10.10.2021.

OSALLISTUMINEN

Voit osallistua kilpailuun eri tavoilla. Valitse alta itsellesi sopivin vaihtoehto.

 1. Kirjoita runo ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen info@riihimaenteatteri.fi. Kirjoita sähköpostisi otsikoksi ”Runokilpailu”.
 2. Kirjoita runo ja lähetä se postitse osoitteeseen
  Riihimäen Teatteri
  Runokilpailu
  Hämeenaukio 1
  11100 Riihimäki
 1. Saavu teatterille 10.9. Taiteiden yönä klo 22-24. Teatterin öinen runopiste on avoinna Kuiskaajan kabinetissa, teatterin aulassa. Tilasta löytyy kyniä ja paperia sekä runoseinä. Voit kirjoittaa runoja myös osallistumatta kilpailuun.
 2. Kirjoita runo ja tuo se kirjekuoressa teatterin lippukassalle sen aukioloaikoina
  (tiistaisin klo 14-17 / perjantaisin klo 14-19)

LIITÄ RUNON YHTEYTEEN SEURAAVAT TIEDOT

 • Nimi
 • Nimimerkki, jos haluat että runon yhteydessä ei julkaista nimeä
 • Ikä, jos osallistut alle 15-vuotiaiden sarjaan
 • Puhelinnumero (ei julkaista)

Osallistumalla kilpailuun annat Riihimäen Teatterille suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn kilpailun toteuttamista varten. Osallistumalla kilpailuun annat Riihimäen Teatterille oikeuden käyttää lähettämääsi runoa ja nimeäsi tai nimimerkkiäsi runon yhteydessä Riihimäen Teatterin viestinnässä. Kilpailuun osallistuvien tulee kunnioittaa tekijänoikeuksia eikä kilpailuun voi lähettää toisen henkilön kokonaan tai osin tekemää teosta. Riihimäen Teatteri ei lähetä runoja takaisin. Kaikki palkintoa tai kunniamainintaa vaille jääneet runot hävitetään tekijänoikeudellisista syistä.

Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.