Bändikeikka Riihimäen Teatterissa!

Samae Koskinen

  • Esitys:: 16.9.2022 klo 19.00 (K-18)
  • Kesto: 1 h 40 min (sis. väliajan)
  • Liput: 33,50€ / 31€ / 25€

Samae Koskinen on kulkenut tiensä kriitikoiden indie-suosikista suomipopin Marco Bjurströmiksi, positiiviseksi toivon ja lohdun lähettilääksi.

Esitys Liput
Pe 16.9.2022 klo 19:00 Osta lippu

Koskisen laulujen tekstit koskettavat, mutta eivät imelästi, ja mukana on aina huumori. Kesähitti “Aurinko, ystävä ja kaljaa”, ystävyyden ylistys “Läski mulkku”, rakkauden ensihetkistä kertova “Keltaista”, outsider-anthem “Spoon River” ja isyyden alkumetrejä sanoittava “Sinä” ovat tulleet tutuiksi radiokanavilta ja konserttilavoilta.

Tähän mennessä Koskinen on julkaissut seitsemän omaa nimeään kantavaa albumia, viimeisimpänä “Maidstone”, joka on saanut lämpimän vastaanoton niin mediassa kuin fanien keskuudessa.

Lisäksi Koskinen on kirjoittanut lauluja Anna Puulle, Arttu Wiskarille ja Ellinooralle. Hän on vieraillut Ruger Hauerin ja Kauko Röyhkä & Riku Mattilan albumeilla ja tuottanut Jarkko Martikaista, Hero Dishonestia ja Circleä.

Lavalla:

Samae Koskinen – Laulu ja kitara
Okke Komulainen (Liekki) – Koskettimet
Kelly Ketonen (Hybrid Children) – Rummut
Tommi Pietiläinen (Poverty Stinks) – Mandoliini

*K-18 -merkityissä esityksissä anniskeluoikeus ulottuu teatterisalin puolelle eli Teatterihotellin baarista ostetut juomat voi nauttia myös katsomossa. Esitykset ovat ikärajattuja.