Tomi Haustola (K-18)

  • Esitys: 26.10.2024 klo 20.00
  • Kesto: n. 1 h 30 min (sis. väliajan)
  • Liput: 32€ (peruslippu) / 27 € (opiskelija, työtön)

”Tänään meni näin” on TV:stä ja TikTokista tutun stand up -koomikko Tomi Haustolan kokoillan show, jossa nauretaan sekä itselle että maailmalle.

Osta liput -linkit vievät Lippu.fi -verkkokauppaan.

Esitys Huom! Liput
La 26.10.2024 klo 20:00 K-18* Osta lippu

Stand up show’ta on rakennettu pandemian alusta lähtien: 9 vuoden suhteen eron keskeltä ja kolmikymppisyyden lopusta, joten tässä esityksessä kyytiä saavat niin riisikakut kuin robotti-imuritkin.

Show’ssa mietitään, millaista on yrittää pysyä kyydissä alati muuttuvassa maailmassa, kun etäpalaverissa mikki jää vahingossa päälle, treffeillä tavoite on käydä S-ryhmän paikoissa, jotta käteen jää edes bonuksia, ja riisikakkua saa kutsua kakuksi, vaikka sehän ei jumankauta ole mikään kakku!

Tomille tyypilliseen tapaan jokainen esitys on hauskasti oman näköisensä, joten tule nauramaan ja nauttimaan ainutlaatuisesta keikasta!

Tomi on esiintynyt niin Nelosen Stand up, Naurun Tasapaino kuin Noin Viikon Studio -ohjelmissa sekä vieraillut lukuisissa muissa. Tämän lisäksi hän on käsikirjoittanut mm. Noin Viikon Uutisia, Suurmestaria ja Stadi vs. lande ohjelmia.

*K-18 -merkityissä esityksissä anniskeluoikeus ulottuu teatterisalin puolelle eli Teatterihotellin baarista ostetut juomat voi nauttia myös katsomossa. Esitykset ovat tästä syystä ikärajattuja.