Kun mitään ei tapahdu, tapahtuu kaikki.

Rakkauskirjeitä - Seela Sella ja Esko Roine

  • Esitykset: 24.3. - 21.9.2022
  • Kesto: n. 1 h 50 min (sis. väliajan)
  • Liput: 35€ perus / 32€ eläkeläinen, ryhmä / 29€ opiskelija, työtön, varusmies

Luvassa ei ole pikkusievää muistelua tai kaihoisaa nostalgiaa, vaan kirjeenvaihto on elämänmakuista, räävitöntä ja hauskaa.

Seela Sella ja Esko Roine - Rakkauskirjeitä
Esitys Liput
La 15.10.2022 klo 14:00 Peruttu

Andrew ja Melissa ovat lapsuudenystäviä, jotka pitävät toisiinsa yhteyttä läpi vuosikymmenten kirjoittamalla kirjeitä. He elävät tahoillaan elämäänsä, rakentavat uraa ja parisuhteita, keski-ikäistyvät ja vanhenevat. Toisinaan jompikumpi ehdottaa tapaamista.

Rakkauskirjeitä on kahden hengen näytelmä, jonka rooleissa nähdään yhdet Suomen rakastetuimmista näyttelijöistä, Seela Sella ja Esko Roine. Tätä näytelmää ovat maailmalla aiemmin esittäneet muun muassa näyttelijät Elizabeth Taylor, Gerard Depardieu, Mia Farrow ja Tom Hanks.

Näytelmän luonteeseen kuuluu, että sitä ei missään nimessä saa opetella ulkoa, vaan esitys tapahtuu hetkessä, tässä ja nyt. 

Huom! Rakkauskirjeitä-esitystä 15.10. joudutaan pakottavista syistä aikaistamaan. Korvaava esitys järjestetään ke 21.9. klo 18.00. Teatteri on yhteydessä 15.10. esityksen katsojiin lippujen siirto- ja hyvitysvaihtoehdoista. Mikäli et ole jättänyt yhteystietojasi lipun oston yhteydessä tai et saa meiltä yhteydenottoa 15.8. mennessä, olethan yhteydessä info@riihimaenteatteri.fi mahdollisimman pian.