Saavutettavuusseloste

www.riihimaenteatteri.fi-sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

www.riihimaenteatteri.fi -sivusto on julkaistu 13.5.2020. Tämä saavutettavuusseloste on julkaistu 9.6.2020 ja sitä on päivitetty 9.6.2020. Sivuston saavutettavuuden on arvioinut Riihimäen Teatteri yhteistyössä sivuston teknisen toimittajan kanssa.

www.riihimaenteatteri.fi-sivuston saavutettavuuden tila

www.riihimaenteatteri.fi-sivusto täyttää suurelta osin lain edellyttämät vaatimukset. Sivut on arvioitu muun muassa WAVE-web accessibility evaluation toolilla.

Ei-saavutettava sisältö

Joillain sivualueilla WAVE-arviointityökalu herjaa matalasta kontarastista tekstin ja taustan välillä (valkoinen / punainen). Keräämme myös sivujen palautelomakkeen kautta palautetta kaikesta muusta mahdollisesti ei-saavutettavasta sisällöstä ja kehitämme sivuja jatkuvasti paremmiksi mahdollisuuksien mukaisesti.

Jos haluat tiedot saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä info@riihimaenteatteri.fi.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Vastaamme palautteeseesi 14 päivän sisällä.

Sinulla on oikeus perustellusta syystä saada saavutettavassa muodossa tiedot, jotka tarvitset etujesi, oikeuksiesi tai velvollisuuksiesi selvittämiseksi tai toteuttamiseksi. Jos et saa näitä tietoja verkkopalvelustamme saavutettavassa muodossa, voit tehdä pyynnön alla olevalla palautelomakkeella tai lähettämällä sähköpostin alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Vastaamme pyyntöösi 14 päivän sisällä. Jos pyyntö koskee laajaa sisältöä, voimme jatkaa vastausaikaa enintään kahdella viikolla. Ilmoitamme sinulle, jos vastausaikaa jatketaan. Jos emme toimita tietoja saavutettavassa muodossa, laadimme sinulle siitä kirjallisen perustellun todistuksen.

Palautelomakelinkki
Sähköposti: info@riihimaenteatteri.fi

Saavutettavuuskantelun ja -selvityspyynnön tekeminen

Jos huomaat sivustollamme saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, voit tehdä selvityspyynnön Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintovirasto valvoo saavutettavuusvaatimusten noudattamista Suomessa. Etelä-Suomen aluehallintoviraston yhteystiedot

Sinulla on oikeus tehdä saavutettavuuskantelu Etelä-Suomen aluehallintovirastolle, jos emme noudata digitaalisten palveluiden tarjoamisesta annetussa laissa säädettyjä vaatimuksia ja velvollisuuksia. Ohjeet kantelun tekemiseksi