Riihimmäen Teatteri hakee ääni- ja valoteknikkoa

Riihimäen Teatteri hakee osa-aikaista ääni- ja valoteknikkoa

Riihimäen Teatteri hakee osa-aikaista ääni- ja valoteknikkoa

Mitä odotamme hakijalta:

Tehtäviisi ääni-valoteknikkona kuuluu esitysten ajaminen sekä ääni- ja valotekniikan pystytys-, purku-, ja vaihtotehtäviin osallistuminen esityksissä ja harjoituksissa. Ääni-valoteknikko osallistuu tarvittaessa myös lavasteiden pystytys- purku- ja vaihtotehtäviin sekä lavasteiden ja teatteritekniikan huoltamiseen, kuljettamiseen ja varastointiin. Työ on osa-aikaista ja tapahtuu pääosin iltaisin ja viikonloppuisin.

Etsimme tehtävään oma-aloitteista, täsmällistä ja yhteistyökykyistä työntekijää.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä alalta. Painotamme ensisijaisesti kokemusta äänitekniikasta. Eduksi katsomme työkokemuksen haetusta tehtävästä, erikoisosaamisen teatteriteknisistä tehtävistä, B-ajokortin ja hyvät tietotekniset taidot.

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme sinulle osa-aikatyön (15 h / viikko), työtehtävän viihtyisässä työympäristössä ja sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Perehdytys työtehtävään järjestetään työsuhteen alussa. Palkkaus teatterialan tes:n mukaan (valoteknikko/ääniteknikko).

Työ alkaa 6.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@riihimaenteatteri.fi
Liitä mukaan myös CV:si.

Hakuaika päättyy 24.8.2022 klo 17.00.

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana. Haastattelut järjestetään ensisijaisesti 26.8. klo 12-15 tai erikseen sovittuna ajankohtana. Ilmoitamme kaikille haastatteluihin valituille viimeistään 25.8. mennessä.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sanni Naukkarinen
hallintopäällikkö
Riihimäen Teatteri
050 322 1025 (arkisin 10-17)
rekrytointi@riihimaenteatteri.fi