Kevään 2023 ohjelmisto

Kevään 2023 ohjelmisto: suursuosikkien paluu!

Kevään 2023 ohjelmisto tuo viime vuoden suursuosikit takaisin teatterin lavalle! Olemme saaneet lisänäytöksiä sekä omista tuotannoista että suosituimmista vierailuesityksistämme. Näihin esityksiin liput kannattaa varata parhailta paikoilta hyvissä ajoin. Näiden yleisösuosikkien liput ovat myös oivallinen joululahja pukinkonttiin kulttuurin ystäville.

Kevään ohjelmistossa Menopaussi-musikaali, Kaikki ystäväni ja Kun kiltteys ei riitä -esitykset

Menopaussi-musikaali 10.3.-25.3.2023
Las Vegasin huippumusikaali nähdään jälleen Riihimäellä! Menopaussi-musikaali on riemukas ylistys naiselle parhaassa iässä, keski-iässä. Neljä hyvin erilaista naista törmäävät sattumalta tavaratalon alennusmyynnissä, tilanteet johtavat yhdestä toiseen ja naiset löytävät pian yhteisen sävelen – kirjaimellisesti.
Lue lisää täältä.
Osta liput täältä.

Kaikki ystäväni 12.-13.5.2023
Riemastuttaa, lämmittää ja liikuttaa kuin sydänystävän seurassa vietetty ilta! Kaikki ystäväni -esitykseen kerättiin Kodin Kuvalehden lukijoilta tositarinoita ystävyydestä. Lavalla ystävyyden eri puolia tulkitsevat vastustamattomat ystävykset: Miitta SorvaliSanna Stellan ja Anu Sinisalo.
Lue lisää täältä.
Osta liput täältä.

Kun kiltteys ei riitä 30.3.-15.4.2023
Musiikilla höystetty komedia kertoo liiallisen kiltteyden kipukohdista huumorin keinoin. Sinikka, kavereiden kesken Cindy, on päähenkilömme Tiina Puumalaisen kirjoittamassa, häpeilemättömän hauskassa näytelmässä. Lavalla Sanna Stellan, Minna Koskela ja Maiju-Riina Huttunen.
Lue lisää täältä.
Osta liput täältä.

Kevään 2023 ohjelmistossa Parasta ennen, Rakkauskirjeitä ja Luolamies -esitykset

Rakkauskirjeitä 28.1. & 9.3.2023
Rakkauskirjeitä on ihastuttava näytelmä, jonka rooleissa nähdään yhdet Suomen rakastetuimmista näyttelijöistä, Seela Sella ja Esko Roine. Luvassa ei ole pikkusievää muistelua tai kaihoisaa nostalgiaa, vaan kirjeenvaihto on elämänmakuista, räävitöntä ja hauskaa.
Lue lisää täältä.
Osta liput täältä.

Luolamies 5.2.2023
Suomalaisena perusmiehenä tunteistaan puhuu Martti Suosalo! Rob Beckerin käsikirjoittama esitys on stand up –komiikkaa parhaimmillaan. Sopii katsottavaksi yksin tai yhdessä, parisuhteellisena ja -suhteetta, ja vaikka pariin kertaan!
Lue lisää täältä.
Osta liput täältä.

Parasta ennen 16.2. & 29.4.2023
Suositussa ikääntymistä käsittelevässä komediassa lavan valloittaa karismaattinen ja rakastettu Ilmari Saarelainen. Mitä sitten, jos pidät aina samoja vaatteita. Olet muodissa aina silloin tällöin! Ikäsuositus: suosittelemme jo elämää nähneille 😉
Lue lisää täältä.
Osta liput
täältä.

_

Huom! Eikä siinä vielä kaikki! Kevään 2023 koko ohjelmisto julkaistaan vuoden 2022 aikana ja lippuja voi varata ja ostaa heti kun esitykset tulevat myyntiin. Pian onkin tulossa tietoa myös kevään uutuustuotannosta! Kannattaakin seurata teatterin sosiaalista mediaa tai nettisivuja lähiviikkojen aikana…