SYKSY 2021 – erityisjärjestelyt esitystoiminnassa ja lipunmyynnissä

Riihimäen Teatteri seuraa hallituksen sekä viranomaisten ohjeistuksia ja linjauksia koskien koronan aiheuttamia poikkeusoloja. Noudatamme sekä nyt, että jatkossa viranomaisten ohjeita ja määräyksiä. Päivitämme tälle sivulle tietoa näistä erityisjärjestelyistä tilanteen edetessä (päivitetty 15.6.2021).

ESITYSTEN MYYNTI & ISTUMAPAIKAT
Lippuja esityksiin myydään ensin vain noin puolet kokonaismäärästä. Näin teatterilla on mahdollisuus sijoitella paikat turvaväleittäin, mikäli sitä edellytetään esitysten järjestämiseltä. Turvavälien mahdollistamiseksi pidätämme oikeuden ostettujen lippujen istumapaikkamuutoksiin. Esityksissä istutaan lomittain ja siten, että edelliseen seurueeseen jää aina 2 penkkiä väliä, eikä suoraan edessä tai takana istu ketään. Puolet paikoista on merkitty ”Pois käytöstä” -kyltillä. Niillä voi pitää esityksen ajan takkeja ja tavaroita. Henkilökuntamme opastaa paikan päällä yleisöä.

ESITYSTEN PITÄMINEN
Syksyn esitykset järjestetään viranomaisten suositusten mukaisesti. Teatterilla on ohjeistuksia turvaväleistä ja hygieniasta huolehtimiseen. Tarjolla on aina myös käsienpesumahdollisuus sekä käsidesinfiointiainetta. Narikka ei ole esityksissä käytössä jonojen välttämiseksi. Vaatteet ja tavarat voi ottaa salin puolelle.

MASKISUOSITUS
Suosittelemme vahvasti hengityssuojan tai kasvomaskin käyttöä teatteriesityksissä. Aulahenkilökuntamme käyttää myös kasvomaskia tai muuta suojaa asiakaspalvelutehtävissä esitysten yhteydessä.

SAIRASTUMINEN
Teatteriesitykseen ei epidemian aikana tule osallistua, mikäli sairastuu tai epäilee itsellään mahdollista tartuntaa. Tässä tapauksessa voit vaihtaa lippusi toiseen samanhintaiseen tai edullisempaan esitykseen kuluitta. Yhteydenotot lippuvaihdoissa: info@riihimaenteatteri.fi tai p. 044 357 0301.

ESITYSTEN PERUUNTUMINEN
Mikäli teatteri joutuu perumaan esityksen, pyrimme ensisijaisesti järjestämään tilalle korvaavan näytöksen. Liput on myös mahdollista hyvittää tai vaihtaa Riihimäen Teatterin lahjakorttiin, joka on voimassa vuoden myöntöpäivästä. Huomaathan, että Lippu.fi-verkkokaupan, Lippupisteen toimipaikkojen tai R-kioskin kautta ostetuista lipuista emme voi palauttaa toimitus- tai palvelumaksujen osuutta.

VÄLIAIKA
Varaathan väliaikatarjoilut esityksiin aina etukäteen.  Näin vältät jonottamisen, ja seurueellenne varataan pöytäpaikka valmiiksi. Väliaikatarjoilut voi varata vähintään 3 päivää ennen esitystä varauslomakkeella. Tämän jälkeen varauksia voi tehdä puhelimitse numerosta 010 07721 (0,49€/min+pvm/mpm). Väliaikatarjoilut voi  maksaa etukäteen luottokortilla tai paikan päällä Teatterihotellin vastaanottoon ennen esitystä.