SYKSY 2021 – erityisjärjestelyt esitystoiminnassa ja lipunmyynnissä

Riihimäen Teatteri seuraa hallituksen sekä viranomaisten ohjeistuksia ja linjauksia koskien koronan aiheuttamia poikkeusoloja. Päivitämme tälle sivulle tietoa teatteriesitysten erityisjärjestelyistä (päivitetty 6.9.2021)

ESITYSTEN MYYNTI & ISTUMAPAIKAT
Toistaiseksi katsomossa paikat on sijoitettu turvaväleittäin ja lippuja esityksiin myydään vain puolet kokonaismäärästä. Turvavälien mahdollistamiseksi istumapaikkasi ei välttämättä ole se, joka lukee lipussasi, vaan paikat valitaan katsomoon saavuttaessa. 
Huom! Poissa käytöstä olevat paikat on merkitty ”Pois käytöstä” -kyltillä. Niillä voi pitää esityksen ajan takkeja ja tavaroita. Henkilökuntamme opastaa paikan päällä yleisöä.

ESITYSTEN PITÄMINEN
Syksyn esitykset järjestetään tilanteen mukaisesti. Teatterilla on ohjeistuksia turvaväleistä ja hygieniasta huolehtimiseen. Tarjolla on aina myös käsienpesumahdollisuus sekä käsidesinfiointiainetta. Narikka ei toistaiseksi ole esityksissä käytössä jonojen välttämiseksi. Vaatteet ja tavarat voi ottaa salin puolelle.

KASVOMASKIT
Teatteriesityksissä tulee käyttää hengityssuojaa tai kasvomaskia. Aulahenkilökuntamme käyttää myös kasvomaskia tai muuta suojaa asiakaspalvelutehtävissä esitysten yhteydessä.

SAIRASTUMINEN
Teatteriesitykseen ei epidemian aikana tule osallistua, mikäli sairastuu tai epäilee itsellään mahdollista tartuntaa. Tässä tapauksessa voit vaihtaa lippusi toiseen samanhintaiseen tai edullisempaan esitykseen kuluitta olemalla yhteyksissä lipunmyyntiimme ennen esitystä. Yhteydenotot lippuvaihdoissa: info@riihimaenteatteri.fi tai p. 044 357 0301.

ESITYSTEN PERUUNTUMINEN
Mikäli teatteri joutuu perumaan esityksen, pyrimme ensisijaisesti järjestämään tilalle korvaavan näytöksen. Liput on myös mahdollista hyvittää tai vaihtaa Riihimäen Teatterin lahjakorttiin, joka on voimassa vuoden myöntöpäivästä. Huomaathan, että Lippu.fi-verkkokaupan, Lippupisteen toimipaikkojen tai R-kioskin kautta ostetuista lipuista emme voi palauttaa toimitus- tai palvelumaksujen osuutta.

VÄLIAIKA
Varaathan väliaikatarjoilut esityksiin aina etukäteen.  Näin vältät jonottamisen, ja seurueellenne varataan pöytäpaikka valmiiksi. Väliaikatarjoilut voi varata vähintään 3 päivää ennen esitystä varauslomakkeella. Tämän jälkeen varauksia voi tehdä puhelimitse numerosta 010 07721 (0,49€/min+pvm/mpm). Väliaikatarjoilut voi  maksaa etukäteen luottokortilla tai paikan päällä Teatterihotellin vastaanottoon ennen esitystä.